Ønsker du å bli medeier i Aijob?

I Q2 2022 åpner vi opp for en ny emisjon hvor vi gir muligheten til store og små investorer til å bli med på eventyret.

Hvorfor du skal investere i Aijob

Kommende generasjoner kommer til å trenge å skifte jobb oftere enn tidligere, og dette vil gjøre at jobbsøkerprosessen blir enda viktigere for både arbeidsgiver og arbeidstaker.

Det blir mer og merfokus på at ansettelsesprosesser skal være fri for diskriminering og Aijob forhindrer dette. Tid er det vi har minst av, Aijob er tidsbesparende for alle parter. Nå slipper du å lese søknader som ikke er relevante og slipper å søke på jobber som ikke er relevante. Dette er en mulighet for både små og store investorer!

Følg kampanjen på Folkeinvest

I april 2022 åpner vi opp for en ny emisjon hvor vi gir muligheten til store og små investorer til å bli med på eventyret. Allerede nå kan du følge kampanjen vår på Folkeinvest og få fortløpende informasjon om planene for etter emisjonen, fremtidsutsikter, muligheter mm.

Følger du kampanjen vår allerede nå får du muligheten til å forhånds tegne aksjer før emisjonen åpnes opp for alle.

Følg kampanjen her: https://folkeinvest.no/kampanjer

Vi gjør det enklere for folk og jobb å finne hverandre

Aijob har som mål å revolusjonere måten man finner jobb og ansatte på. Aijob er nemlig en møteplass der arbeidsgivere møter og finner nye medarbeidere ved hjelp av kunstig intelligens.

Akkurat som at Tinder presenterer mulige partnere for deg på et millisekund, presenterer Aijob mulige ansatte og jobber like raskt. Den kunstige intelligensen sikrer at du får gode og kvalifiserte treff. 

Rett hode på rett plass. På ett sekund.

Så fort du har registrert deg som arbeidsgiver eller jobbsøker på Aijob, er verden for dine føtter.

Drømmejobben kommer opp på skjermen foran deg på sekunder. Og er du arbeidsgiver finner du din neste medarbeider like raskt.

Basert på de kvalifikasjonene du ønsker legges det automatisk opp en liste med høyt kvalifiserte kandidater.
Slik får du rett hode på rett plass. På bare et sekund

“Aijob revolusjonerer måten vi finner og søker etter folk”

Øystein Jåtog-Rød | Investor

De ansatte er den viktigste ressursen på alle arbeidsplasser. Derfor bruker vi lang tid på å lese søknader og finne de rette kandidatene. Men tid er penger. Tenk hva vi kunne utrettet om vi slapp å bruke så mye tid. Aijob har løst dette. Takket være kunstig intelligens finner du høyt kvalifiserte folk og jobber umiddelbart.

Mangfold er på agendaen. Alle selskaper snakker om det, kvoterer her og der, og jobber utad med å si at “vi er en mangfoldsbedrift”. Og med det har mange bedriftsledere tenkt at de gjør en god nok jobb. Men, sannheten er at vi hvite menn som pusher 50 er dessverre ikke de som kan bestemme når og om mangfoldet er mangfoldig nok. Vi er overrepresentert i alle de øverste leddene, og som med alle situasjoner – det er vanskelig å se seg selv utenfra. Aijob løser dette ved at alle profiler er anonymisert. Det er kun de faglige kvalifiksjonene som vises.

Aijob revolusjonerer derfor måten vi finner og søker etter folk. lønsingen er enormt tidsbesparende og sikrer et bedre mangfold i bedriftene.

Følg kampanjen her: https://folkeinvest.no/kampanjer