Smartere jobbmatch
Eightfold teknologi

Om Aijob | Smartere, raskere og bedre jobbmatch

Les mer
Hjem / Om oss

Hva gjør Aijob? 

Vi matcher folk og jobb raskere, bedre og smartere. Hvordan? Ved å ta i bruk kunstig intelligens. Teknologien leser av CV’ene, slik at du slipper å skrive inn alle jobbene du har hatt, eller klippe og lime fra Word. 

 

Men det er ikke det geniale. Det geniale er at løsningen går bak overskriftene, stillingstitler og selskapene man har jobbet for og finner egenskaper og evner som normalt ikke kommer frem i en CV. Resultatet er at jobben du ikke visste fantes, møter den medarbeideren du ikke kjente til.

 

Hvem er Aijob? 

Aijob er morgendagens møteplass for arbeidstaker og arbeidsgiver. Vi matcher jobb og folk smartere, raskere og bedre.

 

Selskapet ble etablert i 2018 og drives av Tore Haukanes, sammen med Jon Terje Hauger og Jarle Mortensen.  Alle tre har ingeniørbakgrunn og kan vise til betydelig erfaring og en fantastisk karriereutvikling. Tore startet som platearbeider i 1980 og ble administrerende dirketør 17 år senere. De har etablert og driftet en rekke selskap, før de startet Aijob.

 

Aijob samarbeider med Eightfold som har utviklet en løsningen som sørger for at vi kan sikre en raskere og bedre match mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

 

Hvorfor Aijob?

Du får smartere, raskere og bedre jobbmatch. Takket være AI slipper du manuell gjennomlesning av mange av søknader. Som jobbsøker slipper du å skrive disse. Tid er spart.  

 

Samtidig sørger den kunstige intelligensen for at matchen mellom den ledige jobben og de beste kandidatene har høy kvalitet, er presis og helt anonym Du kan derfor gå raskt til intervjuene av de kandidatene som du synes er interessante, kun basert på deres kvaliteter og egenskaper. 

Kontakt oss