Hva er Aijob?

Smartere rekruttering og umiddelbar match mellom jobbsøker og ledig stilling

Aijob sin innovative løsning setter en helt ny standard for både arbeidssøkers muligheter i arbeidslivet og arbeidsgivers tilgang på kompetanse. Applikasjonen skiller seg fra andre løsninger på markedet med sin teknologi innen kunstig intelligens.

I Aijob får arbeidssøkeren mulighet til enkelt å bygge seg en profil. Denne profilen gir et mye bredere bilde av søkerens kvalifikasjoner og potensiale enn en tradisjonell CV.

Ajiob laster daglig ned stillinger som publiseres på NAV og kalibrerer disse slik at arbeidssøker blir presentert de beste matchene for seg. For stillinger som kommer via NAV, blir søkeren rutet tilbake til NAV-publiseringen for videre prosess.

Bedrifter kan også publisere sine stillinger direkte i Aijob. Dette gir en enda mer nøyaktig kalibrering og en umiddelbar oversikt over matchende kandidater. For stillinger som publiseres direkte i Aijob, kan søkeren søke direkte med et tastetrykk.

For mer informasjon, se hjelp eller kontakt oss.

Aijob tar i bruk pedagogiske og kognitiv tilnærminger for å styrke arbeidssøkerens muligheter for jobb:

Forstår arbeidssøkeren på en ny måte, gjennom kunstig intelligens, som stiller spørsmål til brukeren, analyserer data, og lager en mer komplett profil av arbeidssøkeren.

Effektiviserer prosessen ved å lage en personlig profil
for jobbmatch, øker motivasjon og støtter en mer proaktiv holdning fra arbeidssøker.

Match mot arbeidsgiver gjennom kunstig intelligens analyse.

Angi hvilke ferdigheter han/hun trenger til å bli en bedre match på forskjellige jobbtyper som tilbys.

Norskutviklet app — med motor fra Silicon Valley

Eightfold har utviklet systemet Talent Intelligence Platform™, som er verdensledende innen identifisering av evner og egenskaper for kandidater til jobbstillinger.