Slik bruker du Aijob mest effektivt

Aijobs viktigste oppgave er å matche flinke folk med den rette jobben, enten du søker aktivt eller ikke. Les mer om Aijob her.

Aijob viktigste jobb er å matche flinke folk med den rette jobben. Enten man søker aktivt eller ikke har de store ambisjonene. Det gjør vi ved å utvikle og forbedre løsningen kontinuerlig, tilby karriereveileder og nyttige artikler. Men skal det fungere for alle må profilen og det som ligger på profilen være riktig og oppdatert. Her får du noen enkle tips.

Sørg for at du har en god profil

Enten du er en av dem som søker jobb eller ser etter folk, er profilen viktig. Det er den som danner utgangspunktet for matchingen. Og mesteparten av jobben gjøres av plattformen. Men det er bare du som kan kvalitetssikre at informasjonen er riktig. 

Når du har lastet opp CV’en vil systemet lese av informasjonen som er der for å finne nyttig informasjon om deg og din karriere. 

Registrer deg i vår database og se hvilke muligheter som finnes for deg.

Har du f.eks. jobbet som daglig leder i et reklamebyrå, vil Aijob raskt finne frem til de egenskaper som er viktig for å være daglig leder, hvor mange ansatte du har ledet, og hvilke bransjer du har erfaring fra. All informasjon som ligger åpent tilgjengelig og som er relevant vil plukkes opp og legges til profilen din. Allikevel er det du som bestemmer om de foreslåtte egenskapene skal synes og du kan også legge til egenskaper som kanskje ikke dukker opp. For har du vært daglig leder i et reklamebyrå, vil du antagelig passe til å lede andre selskaper – kanskje også utenfor reklamebransjen.

Tiden da man måtte lese gjennom flere titalls søknader er forbi 

Frem til i dag har alle som har behov for flere folk måttet tråkle seg gjennom en lang prosess for å finne den man til slutt ansetter. Jobben må lyses ut og du må lese gjennom en drøss med søknader og CV’er, før du omsider kan starte med intervjuene. Ved å registrerer bedriften på Aijob er veien til drømmeansettelsen vesentlig kortere.  Og det beste av alt – vi registrerer selskapet for deg.

Ja, takk. Jeg ønsker at selskapet blir registrert.

Så fort selskapet er registrert, kan du legge ut den ledige stillingen på plattformen. Noen sekunder senere har du en solid liste med gode kandidater.

Se ledige stillinger